Gastouder profiel aanmaken op MijnGastouderopvang

Gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvang

Hoe kunt u een gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvang?

 1. U gaat naar Gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvanghttps://www.mijngastouderopvang.nl/aanmelden-gastouder/.
  De door u ingevulde gegevens zijn beschermd door een 2048 bit SSL beveiligingscertificaat en hebben een 256 bit encryptie. Daarnaast wordt er wekelijks een back-up gemaakt door de eigenaar van MijnGastouderopvang en veilig opgeslagen.
 2. U vindt bovenin de pagina 3 werkbladen: Persoonsgegevens | Ervaring en diploma’s | Eventuele huisgenoten
  Als u daarna de melding krijgt “Controleer a.u.b. uw formulier. Enkele velden ontbreken of zijn niet goed ingevuld.”, dan is er één of meer van de velden op de werkbladen niet (correct) ingevuld. Deze zijn te herkennen aan het rode kader rondom het veld.
 3. Persoonsgegevens

  Op het werkblad “Persoonsgegevens” vult u alle informatie over uzelf in.
  In het veld “Intro” kunt een introtekst over uzelf schrijven waarmee u uzelf kort introduceert op onze website. In het veld “Uw beschrijving” schrijft u wat u verder over uzelf wilt schrijven. Een voorbeeld van een “Intro” en “Uw beschrijving” vindt u onder punt 12.
  Vergeet niet een afbeelding te uploaden van uzelf of uw gastouderopvang. Hiermee kunt u uzelf goed presenteren. Ouders reageren vaker op advertenties met foto’s dan op advertenties zonder foto’s.
  Vergeet niet akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en de Algemene Voorwaarden Gebruik Website. Anders kan het webformulier niet worden verzonden.
  Lees beide documenten goed door.

 4. Ervaring en diploma’s

  Op het werkblad “Ervaring en diploma’s” vult u in hoeveel ervaring u als gastouder heeft en welke diploma’s/certificaten u heeft. Als u geen beroepsdiploma/-certificaat invult, gaan wij er vanuit dat u niet gekwalificeerd bent en nemen wij na de ontvangst van uw aanmelding contact met u op om u te begeleiden bij het behalen van de benodigde beroepskwalificaties.
  Als u geen certificaat heeft aangevinkt voor EHBO aan kinderen gaan wij er vanuit, dat u dit niet heeft en nemen wij contact met u op.

 5. Eventuele huisgenoten

  Tenslotte geeft u op het werkblad “Eventuele huisgenoten” aan welke huisgenoten u heeft.
  Onder huisgenoten verstaan wij alle personen die op uw adres zijn ingeschreven als u op uw adres gastouderopvang wilt aanbieden. Als u bij de ouders wilt werken hoeft u geen huisgenoten op te geven.
  Heeft u meer huisgenoten? Stuurt u ons dan per e-mail een aanvullende lijst met huisgenoten en wij verwerken deze in onze administratie.

 6. U drukt nu op “Verzenden”.
 7. U krijgt nu een bevestigingstekst te zien.
 8. Belangrijke e-mails

  Nu gaat u naar uw mailbox. U vindt daarin direct na verzending van uw formulier 2 e-mails:
  1. Een e-mail met daarin uw Entry-ID. Bewaart u dit a.u.b. goed. U heeft uw Entry-ID nodig om wijzigingen in uw profiel aan te brengen.
  2. Een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord en waar u kunt inloggen om uw profiel te bekijken.
  Ziet u geen e-mail? Kijkt u dan in de spam-box en keurt u dan het e-mailadres goed. Heeft u uw e-mail nóg niet gevonden? Stuur ons dan een e-mail of neemt u telefonisch contact op.

 9. Ouders kunnen nadat wij uw inzending hebben goedgekeurd op u reageren.
 10. Wilt u uw account beëindigen? Log dan in met uw Entry-ID en vul als bovenste regel van de introductietekst in “account beëindigen”.
  Wij zullen daarna uw account on hold zetten, waardoor het niet meer online staat.
  Natuurlijk kunt u ons later weer een e-mail sturen met de vraag uw account weer te activeren.
 11. Wij wensen u veel plezier van deze website en uiteraard veel klanten!
 12. Voorbeeld van een Intro:

  Ik ben Irene uit Amsterdam. Ik ben 33 jaar. Ik heb 8 jaar ervaring bij een kdv als leidster in Amsterdam. Daarna heb ik 4 jaar bij een kdv in Monnickendam gewerkt als team-coördinator. Ik ben in het bezit van de diploma’s Helpende Zorg & Welzijn en SPW3/4 en ben op mijn adres geregistreerd als gastouder. Mijn gastouderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

  Voorbeeld van Uw beschrijving:

  In 2011 ben ik begonnen als gastouder voor 1 kindje.
  Daarna is het balletje gaan rollen met meer kindjes ( ik ben inmiddels al 5 jaar werkzaam als gastouder).
  Ik ben heel muzikaal, er wordt veel gezongen gedanst met de kinderen.
  Gewoonlijk ben ik heel serieus, maar doe vaak genoeg gek met de kinderen.
  Het belangrijkst is vooruitgang te zien in de ontwikkeling van uw kind.
  Er zijn ook regels, zoals respect voor elkaar, geen ruzie maken, uitleg over waarom dingen niet kunnen of mogen etc.
  Er is structuur in het dagritme. Voor kinderen geeft dit veel houvast.
  Elke dag gaan we naar buiten naar de speeltuin om de hoek.
  Wilt u kennis maken? Neem dan contact met mij op via de contactknop.
  Ik heb per 1 februari 2017 plaats voor een kindje op dinsdag en woensdag en per 1 juli 2017 voor 1 kindje op maandag, donderdag en vrijdag.

Gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvang Gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvang Gastouder profiel aanmaken op de site van MijnGastouderopvang